Uluslararası Ticaret ve Genç Girişimciler Projesi

Mamak Belediyesi, Gençlerimizi Avrupa’ya Ücretsiz Eğitime Gönderiyor.

Mamak Belediyesi; Ankara İl Özel İdaresi’nin, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nin ve APED’in proje ortağı olarak yer aldığı “Uluslar Arası Ticaret ve Genç Girişimciler” adlı Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim projesi kapsamında gençleri yurt dışına eğitime gönderiyor. 04 Eylül 2011 tarihinde başlayacak proje kapsamında Almanya, İngiltere ve Belçika’ya toplamda 60 genç gönderilecek. Proje kapsamında gönderilecek gençlerin ulaşımı, konaklaması, yemek masrafları, sigortası, staj ve eğitim ücretleri, yabancı dil kursu ücretleri karşılanacak. Herhangi bir mesleği olan ya da mesleki eğitim almış bütün gençler bu projeden yararlanabilir.

Belki de hayatınızı değiştirecek bu projede, yerinizi almayı unutmayın. Son Başvuru Tarihi:15 Temmuz 2011