Mamak Belediyesi
BELEDİYE BAŞKANIMIZ
Mesut AKGÜL
Mamak Belediye Başkanı

Başkan'ın MesajıFotoğraf Galerisi

Başkana Mesaj
 
KENT BİLGİ SİSTEMİ
DUYURULAR
ETKİNLİK TAKVİMİ
ENGELLİ ÖĞRENCİLER BAŞKAN AKGÜL’LE HAYALLERİNİ PAYLAŞTI
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli öğrencileri makamında ağırladı. Engelli öğrencilere hediye veren Akgül, engelli öğrencilerin eğitimiyle ilgilenen öğretmenleri kutladı.
 
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Mamak Huri Yavuz Alp İş Okulu ve Mamak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerini makamında ağırladı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ,Okul Müdürleri ve öğretmenlerinde yalnız bırakmadığı öğrenciler Başkan Akgül’le bir araya gelmenin sevincini yaşadı.
 
Hayallerini Paylaştılar
 
Engelli öğrenciler Başkan Akgül’le gelecekte olmak istedikleri meslekler ile  ilgili kurdukları hayalleri paylaştılar. Öğrencilerle sohbet eden Akgül,  okulları için talep ettikleri ihtiyaçların en kısa sürede karşılanacağının sözünü verdi.
 
Her Gün Hatırlamalıyız
 
Başkan Akgül;”Engellilerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Engelli öğrencilerimizle ilgilenmek ciddi bir sorumluluk getiren ve gönüllü olarak yapılacak bir iştir. Siz değerli öğretmenlerimizi özverinizden dolayı tebrik ediyorum. Gereken ilgi ve alaka ile öğrencilerimizin geleceğine ciddi katkı sağlıyorsunuz”dedi.
 
İlçe Mili Eğitim Müdürü Kadir Kılıç , öğrencilerin azimle çalıştığını ve gün geçtikçe kendilerini eğittiklerini belirterek ,onların hayatlarında büyük rol oynayan öğretmenlere  teşekkür etti.
 
Akgül’e Hediye
 
Öğrenciler Başkan Akgül’e çiçek ve kendi  el işleri olan Türk Bayrağı motifli çalışmayı hediye ettiler. Akgül ise, öğrencilere ve onların eğitimine katkıda bulunan öğretmenlerine günün anısına hediye vererek, hatıra fotoğraf çekildi.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar