2018 HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ

TARİHİ : 01 Haziran 2018

2. Belediyemizin memur kadrolarında İptal-İhdas yoluyla yapılacak değişiklik, yükselme ve sınıf değişikliklerini içeren cetvellere ilişkin Başkanlık Yazısı.
  3. Ortaköy Mahallesi sınırları dahilinde İlçemiz Mermerciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yapımı üstlenilen işyerlerine Türk Telekom Ankastre Uygunluk Belgesi olmadan İş Bitirme Belgesi ve Yapı Kullanma İzin Belgesi verilebilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı.
  4. Ankara Büyükşehir Belediyesine ait 1 Adet 06 DU 0841 plakalı 2012 model Ford marka vidanjörün Belediyemize hibe edilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı.
  5. Şirintepe Mahallesi 38889 ada 7 nolu parselde bulunan Cami alanının plan amacı dışında kullanılmamak şartıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı’na 25 yıllığına bedelsiz olarak tahsisinin yapılmasına ilişkin Başkanlık Yazısı.
  6. Üreğil Mahallesi 52662 ada 3.481 m²’den ibaret 1 nolu parselin, 2886 Sayılı Devlet İhale kanunun ilgili maddeleri doğrultusunda satılmasına ilişkin Başkanlık Yazısı.
  7. Kutludüğün Mahallesi 300 ada 347 m²’den ibaret 12 parselin ve 299 ada 547 m²’den ibaret 1 nolu parsellerin, 2886 Sayılı Devlet İhale kanunun ilgili maddeleri doğrultusunda satılmasına ilişkin Başkanlık Yazısı.
  8. Balkiraz mahallesi 6779 ada 1 parsel Eğitim Tesis Alanı’nın batısında yer alan cep otoparkının söz konusu alana katılması şeklinde hazırlanan 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  9. Durali Alıç mahallesi 51981 adada sağlıklı yapılaşmanın önünün açılması adına hazırlanan 1/1.000 ölçekli plan notu değişikliğine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  10. Kızılca Sanayi Plan Revizyonuna İlişkin 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  11. Tuzluçayır Mahallesi 6724 ve 6725 Ada Arasındaki Park Alanı İçerisinde 1 Adet Trafo Yeri Ayrılması hakkında 1/1000 Ölçekli UİP Değişiklik Teklifine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  12. Kusunlar Mahallesi 51378 ada 2-3 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı (UİP) değişikliği teklifine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  13. Kıbrıs Mahallesi 39560/14 Parsel İle Güneyinde Bulunan Park Alanı Arasında Bulunan Boşluk İçerisinde Dağıtım Merkezi Ayrılmasına İlişkin 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği teklifine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  14. Durali Alıç Mahallesi 51981 Ada Ağaçlandırılacak Alan İçerisinde Dini Tesis Alanı Ayrılmasına İlişkin 1/1000 UİP Değişikliği Teklifine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  15. Demirlibahçe Mahallesi 7075 Ada 17 Parsel Cami Yeri Alanında yapılaşma koşullarının belirlenmesine ilişkin Bayındır ve İmar Komisyon Raporu.
  16. Belediyemizce 2018 yılı içerisinde açılması planlanan imar yollarından şu ana kadar hangi bölgelerde ne kadar çalışma yapıldığına ilişkin Alt Yapı Komisyon Raporu.
  17. Ramazan ayı içerisinde belediyemizce mahallelerimizde ve STK (Sivil Toplum Kuruluşları) na yönelik ne tür iftar programları planlandığına ilişkin Halkla İlişkiler Komisyon Raporu.
  18. Büyükşehir Belediyesince yürütülen, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve hak sahiplerine teslim edilmeyi bekleyen konutlara ilişkin Yeni Yerleşimler Komisyon Raporu.
  19. Bazı Mahallelerimizde belediyemizce yapılan Camilerin, bölgede oturan vatandaşlarımızın da görüşleri alınarak isimlendirilmesine ilişkin İsimlendirme Komisyon Raporu.
  20. İnsan Kaynakları Müdürlüğümüzün 2018 yılı için belirlenen hedeflerine ilişkin İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetimi Komisyon Raporu.
  21. Geçtiğimiz günlerde, Başbakan Sn. Binali YILDIRIM tarafından açıklanan ve ülke genelinde yaklaşık 13 milyon binayı kapsayan imar barışı ile ilgili bahsedilen şartların neler olduğu ve bu haktan faydalanmaya hak kazanabilecek bölgemizde kaç adet binanın olduğuna ilişkin Hukuk ve Tarifeler ile Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Komisyonları Ortak Raporu.
  22. Kıbrısköy Kanyonu olarak bilinen tarihi ve doğal güzellikleri içerisinde barındıran alanın Ankara halkına kazandırılması için başlatılan çalışmalara ilişkin AR-GE ile Yatırım Çalışmaları ve Faaliyetleri Komisyonları Ortak Raporu.
  23. Yaz mevsimine girmek üzere olduğumuz bu aylarda bölgemizdeki haşere böceklerle mücadelede belediyemizce kurulan ilaçlama ekiplerinin yeterlilik durumuna ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyon Raporu.
  24. Kardeş şehir uygulamaları ile farklı kültürlerin birbirini tanıması ve yakınlaşmasını temin etmek, halklar arasında kardeşlik duygusunu geliştirecek etkinlikleri düzenlemek amacıyla yapılabilecek çalışmalara ilişkin Dış İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Raporu.
  25. Belediyemizce yapılarak hizmete sunulan ve belirli ücretler karşılığında hizmet verilen yüzme havuzu, spor salonu gibi tesislerden 2018 yılının 4 aylık diliminde ne kadar gelir elde edildiğine ilişkin Hesap İnceleme Komisyon Raporu.
  26. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde belediyemizce yapılması planlanan etkinliklere ilişkin Gençlik ve Spor Komisyon Raporu.
  27. Ramazan ayı münasebetiyle bölgemizdeki unlu mamul üreticilerinin daha sıkı bir şekilde denetlenmesine ilişkin Esnaf Komisyon Raporu.
  28. Bölgemizde Faaliyet gösteren işyerlerinden Hafta sonu tatil harcı olarak 2018 yılının ilk 4 ayında ne kadar gelir elde edildiğine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon Raporu.
  29. 10-16 Mayıs 2018 Engelliler Haftası ile ilgili Belediyemizce yapılan organizasyonlara ilişkin Sosyal İşler ve Engelliler Komisyon Raporu.
  30. Belediyemizce 2018 yılı içerisinde, tarihimize yön vermiş bölgelerin halkımıza gezdirilmesine ilişkin Eğitim Kültür Komisyon Raporu.