Akgül, Şehit ve Gazi Aileleri ile iftarda buluştu

Mamak ilçe protokol iftarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ev sahipliğinde Lale Restorant’ta gerçekleşti.

İftarda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediyesi Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney,  Mamak Müftüsü Ramazan Illıkan, Meclis üyeleri, Şehit ve Gazi Aileleri, Federasyonlar, Dernekler, Müftülük personelleri, İmamlar ve Mahalle Temsilcileri ile bir araya geldi. İlçeye hizmet edenlerin bir araya geldiği iftar yemeğine katılanlara teşekkür eden Akgül, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Akgül, “Ramazan Ayı geldi ve tüm güzellikleriyle devam ediyor. Bu bereketli sofralarda hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yanlarında olmaya devam edeceğiz

Akgül her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da mütevazı sofralarda iftar açtıklarını belirterek, “Biliyoruz ki iftar sofraları zenginin fakirin gencin yaşlının kaynaştığı sofralardır. İlçemizde her gün halkımızla iç içe oluyoruz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu sofralarda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Fotoğrafları