1- BELEDİYE BAŞKANI İLE NASIL RÖPORTAJ YAPABİLİRİM?
Belediye Başkanı ile röportaj yapmak isteyen TV, gazete, radyo, dergi v.s. kurum veya kuruluşların yetkilileri randevu taleplerini Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne iletir. Birim Müdürü talebi Özel Kalem Müdürlüğü’ne bildirir. Başkanın programına göre uygun bir tarihte randevu günü verilerek röportaj gerçekleştirilir.
2-BELEDİYE FAALİYETLERİNİ ANLATAN BASILI VEYA GÖRSEL MATERYALLERE NASIL ULAŞABİLİRİM?
Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 550 71 20 numaralı telefonundan bilgi alabilir veya Müdürlüğümüze gelerek belediyemizin basılı ve görsel tanıtım materyallerinden (dergi, broşür, kitapçık, tanıtım CD’si)  edinebilirsiniz.
3- PROGRAMLARDA ÇEKİLEN FOTOĞRAF VEYA KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ NASIL TEMİN EDERİM?
Temin etmek istediğiniz görüntülerin hangi programa ait olduğu bilgileri Birim Müdürü’ne iletildikten sonra programın montaj kayıt vb .işlemlerinin tamamlanmasının ardından kayıtlar ilgili kişiye ulaştırılır.