ALO MAMAK 444 0 149

Musiki Muallim Mektebi Restorasyonu’nun birinci etabı tamamlandı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin seçim vaatlerinden biri olan Musiki Muallim Mektebi’ni aslına döndürme çalışmaları kapsamında, mektebin birinci etabının restorasyon çalışmaları tamamlandı.

27 Şubat 2021 10:42

Mamaklı Gitaristler sahnede

Mamaklılar kültür ve sanatla buluşmaya devam ediyor.

26 Şubat 2021 13:31

Peyami Sefa Anaokulu 1 Mart’ta Minikleri Ağırlayacak

Peyami Sefa Anaokulu Kapılarını Aralıyor 20 ayrı tesise Anaokulu MÜJDESİ - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin seçim vaatlerinden birisi daha hayata geçti. Mamak Belediyesi’nin Peyami Sefa Mahallesi’nde bulunan Bilge Parkı içerisinde hayata geçirdiği Peyami Sefa Anaokulu kapılarını aralıyor.

26 Şubat 2021 12:59

Mamak Belediyesi’nden polis adaylarına büyük fırsat

Polis adayları, POMEM sınavlarına Mamak Belediyesi’nin açtığı ücretsiz özel yetenek kurslarında hazırlanıyor.

25 Şubat 2021 12:10

Sosyal ve kültürel etkinliklerin adresi Mamak

Mamak Belediyesi'nin aile merkezleri, spor merkezleri, kütüphaneler, millet kıraathaneleri vakitlerini dolu dolu geçirmek isteyenlere birçok alternatif sunuyor.

25 Şubat 2021 10:41

İhtiyaç sahibi ailelere sosyal destek sürüyor

Mamak Belediyesi sosyal belediyecilik politikalarına devam ediyor. Hem üreticiye destek vermek hem de dar gelirli ailelilerin mutfak bütçelerine katkı sağlamak amacıyla sosyal destek çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekleyen Mamak Belediyesi, geçtiğimiz hafta dağıttığı 150 ton patatesten sonra, 150 ton soğanın da dağıtımına başladı.

24 Şubat 2021 09:38

İş kazalarının nedeni anlatıldı

Mamak Belediyesi tarafından, çalışan personele 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' semineri verildi.

24 Şubat 2021 09:36

Başkan Köse’den Ankaragücü taraftarlarına ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, MKE Ankaragücü'nün taraftar grubunu Gecekondu Derneği'ni ziyaret etti.

23 Şubat 2021 10:46

Mamak’ta inşaat sektörü hız kazanıyor

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş, Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

23 Şubat 2021 09:59

Hentbolda Mamak Rüzgarı esmeye devam ediyor

Mamak Belediyesi GSK Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkeler 1 Ligi sezon arası sonrası ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

22 Şubat 2021 10:23

Mamak’ta üçlük şov

Türkiye Basketbol Ligi 19. haftasında Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda Manisa Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı’nı konuk eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmadan 92-84 galibiyetle ayrıldı.

21 Şubat 2021 09:23

İki mahalle mis gibi oldu

Mamak Belediyesi, ilçede başlatılan temizlik seferberliği kapsamında Demirlibahçe ve Şafaktepe mahallelerini baştan sona pırıl pırıl yaptı.

21 Şubat 2021 09:12

Mamaklı muhtarlara bilgisayarları dağıtıldı

Mamak Belediyesi Meclisi’nce geçtiğimiz yıl Aralık Ayı Olağanüstü gündem ve tek madde ile muhtarların çalışmalarını kolaylaştıracak, muhtarlıklarda işleyişleri rahatlatacak mahalle muhtarlarına hibe edilmek adına karara bağlanan, 64 mahalle muhtarına verilecek diz üstü bilgisayarların, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse tarafından muhtarlara dağıtımı gerçekleşti.

20 Şubat 2021 09:33

Mamak Belediyesi yürekleri ısıtıyor

Mamak Belediyesi, Mamak’ta hiçbir evin kışı soğuk geçirmemesi için çalışmalara başladı.

19 Şubat 2021 13:12

Mamaklılar kandilin manevi atmosferini yaşadı

Mamak Belediyesi Ramazan Ayı’nın müjdecisi üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’ni, Mamak İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlendiği etkinlikle kutladı.

19 Şubat 2021 12:16

REGAİP KANDİLİ MESAJI

Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum.

18 Şubat 2021 12:44

Mamak’ta riskli yapılar tespit ediliyor

Mamak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde risk oluşturan yapıların tespiti için çalışma başlattı.

18 Şubat 2021 12:24

Kardeş ülke belediye başkanları Mamak’ta

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yunus Emre Kardeşliği Programı kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği’nin misafiri olan Bosna-Hersek, Azerbeycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya, Malatya Büyükşehir ve Kastamonu olmak üzere yaklaşık 20 ülkeden yerli ve yabancı belediye başkanlarını Mamak’ta ağırladı.

17 Şubat 2021 12:50

Gülveren Gençlik Merkezi Yola Çıkıyor

Mamak Belediyesi’nin ilçenin en önemli eksiğini gidermek ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla temelini attığı Zirvekent ve Altınevler Gençlik Merkezleri ile Durali Alıç Mahallesi’nde yenileyerek gençliğe kazandırdığı Gençlik Merkezi’nin ardından gençlere yeni bir Gençlik Merkezi daha Gülveren Mahallesi’nde kazandırılıyor.

17 Şubat 2021 11:31

Aile Merkezlerinde Kayıt Heyecanı

Mamak’ta yaşayan ve okuyan gençler, hanımlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Aile Merkezleri’nde, yüz yüze eğitim için kayıtlar başladı.

16 Şubat 2021 10:28