ALO MAMAK 444 0 149

/mamakbelediyesi

Mamak’ta kapılar Tam Açık

Mamak Belediyesi’nin katılımcı ve şeffaf yerel yönetim anlayışını hayata geçirmek amacıyla başlattığı TAM AÇIK KAPI uygulaması TAK programı, Mamaklı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

21 Şubat 2020 10:07

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Mamak’ta Konferans Verdi

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine aralıksız devam eden Mamak Belediyesi, bu kez AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’u” Kudüs Davamız” başlıklı konferansıyla Mamak’ta ağırladı.

20 Şubat 2020 09:57

Aile Merkezleri’nden iyilik hareketi

Eğitici kursların yanı sıra birbirinden farklı sosyal projelere de ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi Aile Merkezleri, anlamlı bir çalışmaya imza attı.

18 Şubat 2020 13:31

Konferans serisi devam ediyor

Her hafta sonu Musiki Muallim Mektebi’nin kapılarını farklı konu ve konuklara açan Mamak Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler kapsamında eğitici konferanslar serisi devam ediyor.

17 Şubat 2020 09:55

Usta aşçıları aratmadılar

Mamak Belediyesi Aile Merkezleri, gerçekleştirdiği etkinliklerle Oyun Odalarında anneleri kurstayken zaman geçiren çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlarken, yeteneklerini geliştirebilmelerine de yardımcı oluyor.

16 Şubat 2020 08:20

Dünya Şampiyonası’nda boy gösterecekler

Mamak Belediyesi Taekwondo Takımı, aldığı başarılarla adını dünyaya duyurdu.

14 Şubat 2020 08:26

Mamaklı miniklerin sinema keyfi

Mamak Belediyesi Mobil Anaokul öğrencileri, sinema keyfi yaşadı. NataVega AVM’de “Rafadan Tayfa” filmini izleyen minikler keyifli zaman geçirdi.

13 Şubat 2020 08:33

2.Abdülhamid Han’ın Hayatı Mamak’ta Sahnelendi

Sultan 2. Abdülhamid’in vefatının 102. Yılı dolayısıyla Mamak Belediyesi ünlü tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez’i Sultan Abdülhamid’in hayatını konu alan “Usta” adlı oyunla Mamaklılarla buluşturdu.

12 Şubat 2020 12:10

Musiki Muallim Mektebi Aslına Dönüyor

1924 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle, orta dereceli okullara müzik öğretmeni yetiştirilmesi amacıyla kurulan ve bir süredir Mamak Kültür Merkezi olarak belediye hizmet binası olarak kullanılan Musiki Muallim Mektebi, yapılan restorasyon çalışmaları ile birlikte hem eski adına, hem de eski işlevine kavuştu.

11 Şubat 2020 09:38

Kollar Şahap Gürler için sıvandı

Her Cumartesi günü bir mahallede köşe bucak temizlik çalışması gerçekleştiren Mamak Belediyesi, bu hafta Şahap Gürler Mahallesi’ni temizlemekle kalmadı, mahalleyi metruk yapılardan da temizledi.

10 Şubat 2020 10:31

Mamak evinde rahata kazandı

Türkiye Basketbol Ligi 18. Haftasında Samsun Spor Basketbol Takımı’nı konuk eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, sahadan 76-68 galip ayrıldı.

09 Şubat 2020 08:59

Objektife yansıyan umuda ödül

STK’larda Kadın Birliği Platformu KABİP’in “Öze Dönüş Hareketi kapsamında üç yıldır farklı temalarda düzenlediği Uluslararası Kadım Değerler Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması “GÖÇ” teması ile bu yıl Mamak Belediyesi ve Yunus Emre Enstitüsü işbirliği ile gerçekleşti.

08 Şubat 2020 11:06

En enerjik etkinlik

Kimi artarda sıktı portakalları, kimisi o minik elleriyle sıkamadığı portakalları için öğretmeninden yardım istedi.

07 Şubat 2020 09:06

Mamak’ta karla mücadele ekipleri iş başında

Başkent'te sabahın ilk ışıklarıyla başlayan kar yağışıyla beraber, Mamak Belediyesi ilçe sınırları içerisinde vatandaşların zorlu kış şartlarında mağdur olmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

06 Şubat 2020 09:22

Mamaklı kadınların sinema keyfi

Mamak Belediyesi, aile merkezinde eğitim gören kursiyerlere sinema keyfi yaşattı.

06 Şubat 2020 09:21

Mis gibi Mamak

Her hafta sonu Cumartesi günü Mamak’ın bir mahallesinde köşe bucak temizlik çalışması gerçekleştiren Mamak Belediyesi, bu kez Gülveren Mahallesi’ni bir uçtan bir uca temizledi.

05 Şubat 2020 09:03

Ankara’nın ilk Bebek Kütüphanesi Mamak’ta Açılıyor

Bebeklerin erken yaşta kitapla tanışması ve büyüdüklerinde aktif kütüphane kullanıcısı olmalarını sağlamak amacıyla Mamak Belediyesi, STK’larda Kadın Birliği Platformu Kabip ile ortaklaşa Ankara’da ilk olma özelliği taşıyan “Bebek Kütüphanesi” projesini hayata geçiriyor.

04 Şubat 2020 09:47

Sayokan’da kemerler sahiplerini buldu

Türkiye’nin en güçlü Sayokan topluluklarından biri olan Mamak Belediyesi Sayokan Topluluğu’nda 76 sporcu bir üst kemere terfi etti.

03 Şubat 2020 09:39

Yazar yağmuru devam ediyor

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında konser, seminer ve konferanslara aralıksız devam eden Mamak Belediyesi, Musiki Muallim Mektebi’nde bu kez "Türkiye'nin Kaderi" kitabının yazarı Dr. Celal Fedai’yi ağırladı.

02 Şubat 2020 09:18

Kursiyerlerden gitar konseri

Mamak Belediyesi, vatandaşları kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

01 Şubat 2020 09:48