ALO MAMAK 444 0 149

/mamakbelediyesi

Mamak Belediyesi’nden HES Kodu Uygulaması

Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen HES Kodu uygulaması Mamak Belediyesi tarafından da uygulanmaya başlandı.

28 Eylül 2020 11:24

Eldiveni giydi, kanyonu çöplerden temizledi

Eşsiz rengi, çevresindeki bitki örtüsü ve metrelerce uzunluğundaki dik kayalarla doğa tutkunları tarafından keşfedilmesi beklenen ve “Saklı Cennet” olarak da adlandırılan Kıbrıs Kanyonu köşe bucak temizlendi.

28 Eylül 2020 10:26

15 yıllık destek öyküsü

Sosyal belediyecilik hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren Mamak Belediyesi, evlerinde yemek hazırlama imkanı olmayan yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların evlerine sıcak yemek servisi yapıyor.

27 Eylül 2020 08:13

Park zengini Mamak

*Mahalleye nefes olacak- Mamak Belediyesi ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. İlçedeki yeşil alan miktarını önemli ölçüde artıran belediye, Hüseyingazi muhtarlığı yanında yeni bir parkın daha yapımına başladı.

26 Eylül 2020 12:27

Mamak’ta maske denetimi

Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Molla Ali Çetin, koronavirüs denetimleri kapsamında Mamak Caddesi’nde hizmet veren işyerlerine maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

25 Eylül 2020 11:13

Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda Mamak Standına Yoğun İlgi

Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturularak kooperatifler aracılığıyla iç ve dış ticaretin geliştirilmesi amacıyla 24-27 Eylül tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası “Türkiye Kooperatifler Fuarı” Congresium Fuar Merkezinde düzenlendi.

25 Eylül 2020 10:11

Taze mama, temiz su

Mamak Belediyesi’nin geri dönüşümü yaygınlaştırmayı amaçladığı aynı zamanda sokak hayvanlarının yaşam mücadelesine destek olmak amacıyla ilçenin farklı noktalarına yerleştirdiği mamamatikler, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

24 Eylül 2020 09:15

Mamak Belediyesi’nden EBA Destek Sınıfı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında dersler online olarak başladı.

23 Eylül 2020 09:56

Mamak Belediyesi’nde esnek çalışma modeline geçildi

Mamak Belediyesi, korona virüs (Covid-19) salgını riskinin artması nedeniyle esnek çalışma modeline geçti.

23 Eylül 2020 09:31

Mamak Belediyesi Karabük’ü devirdi

Sporu daha geniş kitlelere ulaştırmak ve sevdirmek için sporda profesyonel adımlar atan Mamak Belediyesi, Mamak Belediyesi Basketbol Takımı’nın ardından, futbol takımını da kurdu.

22 Eylül 2020 09:55

Mamak’ta çöp konteyneri yenileniyor

Mamak Belediyesi, ilçe genelinde kullanım ömrünü tamamlayan, kapakları açık olduğunda tehlike oluşturan ve ağırlığının fazla olması halinde döküm esnasında aşırı gürültüye sebep veren eski ve aşınmış çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor.

22 Eylül 2020 09:11

Mamak’ta ilk ders zili çaldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle eğitim-öğretim online olarak devam ediyor. Ana sınıfı ve birinci sınıflar bugün çalan ders zili ile yüz yüze eğitimle okula başladı.

21 Eylül 2020 12:13

Mamak Belediyesi’nden mini mini birlere okul hediyesi

Fiziki ve altyapı belediyecilik çalışmalarıyla ilçeyi farklı bir noktaya taşıyan Mamak Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarıyla da ilçenin eğitimdeki başarısına önemli katkılar sağlıyor.

20 Eylül 2020 14:33

Mamak’a bir mahalle konağı daha

Mamak’ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda temelini attığı Ortaköy ve Eskibayındır mahalle konaklarının ardından Kızılca mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının da temelini attı.

20 Eylül 2020 13:38

Başkan Köse, Avrupa Hareketlilik Haftası’nda pedal çevirdi

Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik haftası kapsamında “Mamak Pedal Çeviriyor” etkinliği düzenledi.

20 Eylül 2020 12:24

Mamak lige hazır

Yenilenen kadrosu ile bu yıl kendi evinde ilk defa parkeye çıkan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, hazırlık maçında Samsunspor’u 94-86 yenerek sezon öncesi moral depoladı.

19 Eylül 2020 09:26

Mamak salçasından sonra Mamak bulguru

Mamak’ta asırlık bir gelenek olarak sürdürülen bulgur kaynatma sezonu başladı.

19 Eylül 2020 09:04

Mamak Belediyesi, milli tekvandocuları renklerine bağladı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü, Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek Avrupa şampiyonu, dünya üçüncüsü Rukiye Yıldırım ile 2017'de dünya şampiyonluğu sevinci yaşayan Zeliha Ağrıs'ı kadrosuna kattı.

18 Eylül 2020 09:21

Yaşar’dan Köse’ye Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Yaşar Neslihanoğlu’nu makamında ağırladı.

17 Eylül 2020 09:18

Mamak Belediyesi’nden Şehir Politikaları Bölge Çalıştayı

Mamak Belediyesi tarafından Mamak adına uzun vadeli planları oluşturmadan önce kurumlar arası ilişkileri ve sınırları belirlemek, kurumların ortak noktaları, birbirleriyle kesişen, birbirlerini destekleyen, birbirleriyle çatışan unsurları analiz etmek amacıyla “Şehir Politikaları Analizi” çalıştayı düzenlendi.

16 Eylül 2020 11:01