4 bin 400 vatandaş faydalandı

Mamak Belediyesi, evde sağlık hizmeti ile binlerce aileye kol kanat germeye devam ediyor.

14 Ekim 2019 09:27

Sayokan Almıla ve Alplerinin 17.Kemer Sınavı

Mamak Belediyesi Sayokan Takımı sporcuları bir üst kemere geçmek için ter döktü.

14 Ekim 2019 08:53

Gezici kütüphane Mamak’ta

Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi işbirliğinde
bir ay boyunca Mamak sokaklarında gezecek olan Gezici Kütüphane, ilk durağı olan Abidinpaşa Aile Merkezi önünde okur severlerle buluştu.

12 Ekim 2019 19:40

Havuza kış geldi

Yaz aylarından binlerce vatandaşın faydalandığı Mamak Belediyesi Yüzme Havuzunda kış hazırlıkları tamamlanarak tesis sezona hazır hale getirildi.

11 Ekim 2019 15:45

Üç mahalle köşe bucak temizlendi

Mamak Belediyesi’nin başlattığı köşe bucak temizlik ve bakım çalışması kapsamında Tuzluçayır, Abidinpaşa ve Aşıkveysel mahalleleri baştan sona temizlenerek bakım çalışmaları yapıldı.

10 Ekim 2019 09:58

Bin yüz yetmiş kişi Mevlana diyarını ziyaret etti

Mamak Belediyesi’nin, vatandaşların ülkenin tarihi ve kültürel yerlerinin daha iyi tanıması amacıyla düzenlediği Konya kültür gezisi kapsamında bin 170 vatandaş Mevlana diyarını görme şansı yakaladı.

09 Ekim 2019 15:02

Yatırımcıların tercihi Mamak

Mamak’ta faaliyet gösteren Özeller Ev Moda Merkezi, 5.Şubesi’ni yine Mamak’ta açtı. Açılışı Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Mamak Kaymakamı Ziya Polat ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse gerçekleştirdi. İşyeri sahibine hayırlı olsun temennisinde bulunan protokol üyeleri, kurdele kesiminin ardından mağazayı gezdi.

09 Ekim 2019 09:42

Gezici Kütüphane Mamak’a geliyor

Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi işbirliğinde Gezici Kütüphane Mamak’a geliyor.

08 Ekim 2019 09:29

Mamak’ta asfalt hamlesi

Sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarıyla da ilçenin çehresini değiştiren Mamak Belediyesi asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

08 Ekim 2019 09:28

Mamak’ta yeni sezon heyecanı başladı

Mamak Şehir Stadı’nda 2019-2020 sezonu heyecanı başladı.

07 Ekim 2019 11:42

Mamak Belediye Yemekhanesine tam not

Vatandaşlara ve personeline en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Mamak Belediyesi, iş yeri hekimlerince yemekhanesini ve mutfağını denetledi.

07 Ekim 2019 10:40

Mamak Belediyesi’nden muhtarlara ofis

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ta görev yapan muhtarların görevlerini daha hızlı ve rahat icra edebilmeleri için belediye hizmet binasında tahsis ettikleri çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

06 Ekim 2019 15:26

Meclis kararıyla Çocuk Konuk Evleri açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kapattığı çocuk evlerinden tahliye ettiği çocuklara, Büyükşehir Belediyesi Meclis kürsüsünden sahip çıkacağını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, konuyu Mamak Belediye Meclisi gündemine taşıyarak çocuk konuk evlerinin kurulmasına ilişkin meclis kararı aldı.

04 Ekim 2019 10:06

Yaya güvenliği için nöbet tuttular

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 20 bin yaya geçidinde 200 bin polisin görev aldığı “Öncelik hayatın, öncelik yayanın” kampanyası kapsamında Mamak’ta 49 okulda bulunan yaya geçidinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekildi.

03 Ekim 2019 10:17

Çeyrek final için son bir maç kaldı

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası B Grubu’nda mücadele eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, ikinci maçında Samsunspor’u 88-61 farklı bir skorla mağlup ederek önemli bir avantaj yakaladı.

02 Ekim 2019 10:16

Şampiyon galibiyetle başladı

Geçen yıl Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nı müzesine götüren Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, bu yılda turnuvaya galibiyetle başladı.

01 Ekim 2019 09:25

Bu eğitim hayat kurtarır

Mamak Belediyesi, Türk Kızılayı Mamak Şubesi ile ortaklaşa belediye çalışanlarına yönelik uygulamalı ilk yardım eğitimi düzenledi.

01 Ekim 2019 09:22

Model uçaklar Mamak’ta havalanacak

Mamak Belediyesi ve Türk Hava Kurumu “Mamak Model Uçak ve Havacılık Festivali” ile gökyüzü tutkunlarını bir araya getirecek.

30 Eylül 2019 09:38

Hizmet mahallelinin ayağında

Her hafta sonu bir mahallede Fen İşleri, Park Bahçeler, İlaçlama ve Temizlik İşleri Müdürlüğü olmak üzere 200’ye yakın ekiple topyekün bakım gerçekleştiren Mamak Belediyesi, bu hafta Küçük Kayaş Mahallesi’nde baştan sona çalışma gerçekleştirdi.

29 Eylül 2019 09:37

Personele diksiyon ve güzel konuşma eğitimi

Etkili iletişimin artması ve vatandaşlarla daha iyi diyalog kurulabilmesi adına Mamak Belediye personeli diksiyon ve güzel konuşma eğitimi aldı.

28 Eylül 2019 09:02