ALO MAMAK 444 0 149

/mamakbelediyesi

Belediye personeli halkın emrinde

Vatandaşların her zaman her yerde yanında olan Mamak Belediyesi, dayanışmaya, yardımlaşmaya, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu zorlu süreçte de Mamaklıları yalnız bırakmıyor.

01 Aralık 2020 11:14

Personele sağlık muayenesi

Mamak Belediyesi, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında bünyesinde hizmet veren işçilerin periyodik olarak sağlık muayenelerini gerçekleştirdi.

30 Kasım 2020 12:25

Mamak’ın sokaklarında koronavirüs temizliği devam ediyor

Küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı geçtiğimiz Mart ayından itibaren başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sokaklara taşıyan Mamak Belediyesi, cadde, sokak ve çöp konteynerlerini deterjanlı sularla yıkıyor, ilaçlıyor bir yandan da cami, çocuk oyun parklarını da dezenfekte ediyor.

30 Kasım 2020 09:58

Mamak evinde farklı kazandı

Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı rakibini 85-71 mağlup etti.

30 Kasım 2020 09:49

Mamak Belediyesi’nin maske duyarlılığı

Tüm dünyayı etkileyen korona virüs salgınından korunma yöntemi olarak akla ilk sırada maske kullanımı geliyor. Salgının önlenmesi için her alanda etkin bir şekilde mücadele eden Mamak Belediyesi, 64 mahallede maske kullanımını konusundaki hassasiyetini hızlıca sürdürüyor.

29 Kasım 2020 13:52

19 Mayıs’ta Bayram Hediyesi Olacak

Yıllarca gecekonduları, çöplüğü ve cezaeviyle anılan Mamak, geçmişine sünger çekti.

29 Kasım 2020 13:01

Kadın kooperatifleri birlik olma yolunda ilk adımı attı

Ankara’da bulunan kadın kooperatifleri tek çatı altında buluşuyor. Mamak Belediyesi, Başkent’in Kadın kooperatiflerinin tek çatı altında toplanmasını sağlamak amacıyla çalıştay düzenledi.

28 Kasım 2020 15:53

Mamak liderliğe yükseldi

Deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile karşılaşan Yeni Mamak GSK Hentbol Takımı rakibini 25-34 mağlup etti.

28 Kasım 2020 10:31

Mamak Belediyesi kreşi açılış için gün sayıyor

Mamak Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve yaşam boyu eğitimin önünü açmak için projelendirdiği ve öncelikli hizmet grubu olarak belirlenen çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla Peyami Safa Mahallesi’nde hayata geçirdiği kreşin inşası tamamlanarak açılış için gün sayıyor.

27 Kasım 2020 08:57

Zirveye bir adım kaldı

Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu’nda Amasya 1957 Suluova Hentbol Takımı ile karşılaşan Yeni Mamak GSK Hentbol Takımı rakibini 28-23 mağlup etti.

26 Kasım 2020 12:18

Kazakistan kültürü Mamak’ta yaşatılacak

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbekuly’ü makamında ağırladı.

26 Kasım 2020 12:02

Gençliğe özel hatıra ormanı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ağaç dikim etkinliğine katıldı.

25 Kasım 2020 13:42

Öğretmen Başkana Öğretmenler Günü’nde Sürpriz Kutlama

Mamak Belediyesi Öğretmenler Günü’ne özel kutlama programı gerçekleştirdi. Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda geçtiğimiz ay kurulan Mamak Kent Orkestrası ilk kez sahne alarak Öğretmenler Günü konseri verdi.

25 Kasım 2020 10:15

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öğretmenlerimiz; bilgelikleri, erdemleri ve mesleki donanımları ile öğrencilerimizi topluma faydalı bireyler haline getirerek, yarınlarımızı şekillendirmektedirler. Bu sebepledir ki geleceğimizin teminatı evlatlarımıza emek veren her bir öğretmenimiz, milletimizin kıymetlisidir.

23 Kasım 2020 12:15

Çiftçi dostu belediye

Mamak Belediyesi ile Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından imzalanan “Tarım ve Kırsal Kalkınmada İş Birliği Protokolü” kapsamında Mamaklı çiftçiler Tarım ve Orman Bakanlığı ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından sağlanan hibe ve destekler hakkında bilgilendirildi.

23 Kasım 2020 11:48

Fikri olan gençler gelsin

Mamak Belediyesi’nin geçtiğimiz ay Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üretken Gençlik Derneği tarafından iş birliğine imza attığı “Üreten Genç Projesi” ne ilgi büyüyor.

23 Kasım 2020 10:14

Mamak Belediyesi’nden Şereflikoçhisar Belediyesi’ne Cenaze Aracı Desteği

Mamak Belediyesi, Mamak Belediye Meclisinde oy birliği ile alınan karar doğrultusunda Şereflikoçhisar Belediyesi’ne cenaze aracı desteği sağladı.

22 Kasım 2020 13:51

Mamak Kışa Hazır

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl başarıyla sonuçlanan karla mücadele çalışmalarına bu yıl da iş makineleri ve ekipleri ile hazır.

21 Kasım 2020 13:15

Antrenörlere akademik eğitim

Mamak Belediyesi ve Lokman Hekim Üniversitesi arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, belediye antrenörlerine eğitim verildi.

20 Kasım 2020 10:07

Mamak’ta İzcilik Kulübü Kuruldu

Geçtiğimiz ay, Türkiye İzcilik Federasyonu ile Mamak’ta İzcilik Okulu açılmasına ilişkin iş birliğine imza atan Mamak Belediyesi, İzcilik okulu kurdu.

19 Kasım 2020 10:44