CANLI YAYIN

 444 0 149

Mamak’ta Gençler Can Dostlarla Buluştu


Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek can dostların yaşam koşullarını yerinde inceledi. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan’ın da katıldığı ziyarette öğrenciler, merkezin maskotu “Portakal” başta olmak üzere can dostlarla yakından ilgilenme fırsatı buldu.

 “Hayvan sevgisi genç yaşta güçlenmeli”

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan’ın da katıldığı ziyarette öğrenciler, merkezde kalan hayvanlarla tek tek ilgilendi. Yapılan iyileştirme çalışmalarıyla kapasitenin artırıldığını, can dostların daha sağlıklı, güvenli ve konforlu yaşam alanlarına kavuşturulduğunu aktaran Doğan, öğrencilerin hayvanlara gösterdiği ilgi ve sevgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gençler “Portakal”ı Çok Sevdi

Öğrenciler, merkezde bulunan hayvanlarla yakından ilgilenerek onlarla vakit geçirdi. Gençlerin en çok ilgi gösterdiği isim ise merkezin maskotu “Portakal” oldu. Öğrenciler, Portakal başta olmak üzere merkezdeki tüm hayvanlarla yakından ilgilenerek sevgilerini gösterme fırsatı buldu.

Mamak Belediyesi, sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerini titizlikle sürdürürken, aynı zamanda özellikle çocuklar ve gençlerde hayvan sevgisinin gelişmesine katkı sunacak ziyaretleri desteklemeye devam ediyor.


 
06 Mayıs 2026 17:03

Haber Fotoğrafları