CANLI YAYIN

 444 0 149

Mamak’ta Muhtarlar Günü Buluşması


Başkan Şahin Muhtarlar Günü Dolayısıyla Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeği programında ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların yerel demokrasideki önemine dikkat çeken Başkan Şahin, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için iş birliğinin sürdürüleceğini vurguladı.

Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in yanı sıra Geçmiş Dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, YENİ Parti Ankara İl Başkanı İbrahim Karaca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YENİ Parti Mamak İlçe Başkanı Şeref Demirbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Çetintaş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Başkan Şahin’den Hizmet ve Sorumluluk Vurgusu

Programda konuşan Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak muhtarlık kurumunun yerel yönetimler açısından taşıdığı öneme değindi. Muhtarların doğrudan halkın oyuyla seçildiğini belirten Şahin, belediye başkanlarının da seçimlerin ardından siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak bütün vatandaşlara hizmet etme sorumluluğunu üstlendiğini ifade etti.

Belediye hizmetlerinde zaman zaman aksaklıklar yaşanabildiğini dile getiren Başkan Şahin, eksiklikleri görmezden gelmeden, mazeretlerin arkasına sığınmadan çalıştıklarını belirtti. Mamak’ın tüm bölgelerine hizmet ulaştırmak için gayret gösterdiklerini kaydeden Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da kent genelinde hizmetlerin sürdürülmesi için çaba gösterdiğini söyledi.

Şahin: “Sizlere ve Mamak Halkına Yürekten Sevgimiz Var”

Muhtarlara ve Mamak halkına duyduğu sevgiyi dile getiren Başkan Şahin, önümüzdeki süreçte daha fazla gayret göstererek vatandaşlardan muhtarlara iletilen taleplerin karşılanması konusunda daha dikkatli çalışacaklarını vurguladı.

Konuşmasında YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in de muhtarlara selamlarını ilettiğini belirten Şahin, Özel’in tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladığını aktardı.

Program, muhtarlarla sohbet ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
22 Ekim 2026 15:03